hardings
Evenemang ”På Gården”
med 200 platser under tälten framför scenen
. 2018


Säsongens sista Grillafton 25 Augusti
öppnar 17.00
börjar grilla 18.00- 20.00

29 Augusti Zinat Pirzadeh och Niclas Christoffer
i Marieholm!
kl. 19:3021:45
Nu har vi kommit fram till säsongens sista standupföreställning på Restaurang Hardings i Marieholm.
Det känns vemodigt, men vi är samtidigt väldigt glada över att kunna presentera två riktiga favoriter, nämligen Zinat Pirzadeh och Niclas Christoffer!

Zinat har vi kunnat se i olika film- och TV-roller och har gjort flera egna turnéer som till exempel Bakis i burkan och i höst är hon aktuell med sin nya föreställning Mamman som blev styv.

Niclas var hos oss redan ifjol, även då på säsongsavslutningen på Hardings, och lockade då över 100 personer. Niclas och vår egen komiker Elin Nordén satte även upp den slutsålda föreställningen En skånsk gay och en norrländsk tjej på Lund Comedy Festival ifjol.

Precis som vanligt kryddar vi anrättningen med flera nya duktiga komiker, bland annat vår lokala Svalövskomiker Henke Nordberg.

Så ta nu sista chansen för sommaren och kom och se standup i den fantastiska miljön på Hardings i Marieholm.

Biljetterna köper du online på

http://www.teckomatorpshumorfabrik.se/valjbiljett.php?ID=60

och över disk på Restaurang Hardings, Storgatan 30 i Marieholm.

Och du!
Glöm inte boka bord om du vill äta en bit mat innan föreställningen. Eftersom antalet mat-gäster är begränsat så är det först till kvarn som gäller. Alla besökare får dock sittplats.
Bord bokar du på 0413 - 70404 eller 0739 - 499860.
26 Oktober Tobias Erehed
kl. 17:3019:30Denna kväll erbjuds en 2 rätters middag ( varmrätt och dessert ) med underhållning av Tobias Erehed och hans nya show
" Yomenvisst " En Norrländsk Stand-Up Föreställning till kaffet.

Tobias har varit gäst hos oss på Hardings flertalet gånger under senaste år, på våra " Standup På Gården " och under förra december då Vi hade Julbord med Standup på Kaffet. Det är ett rent nöje att han kommer med sitt helt ny show till oss i höst.

Förköp av biljetter á 300:- hos Hardings under öppettider eller ringa Michael på 0739 - 499860, betala med Swish och biljetterna ligger på bordet när Ni kommer. Restaurangen öppnar redan 17:00 för Er som vill ta en drink eller cocktail före maten, mat serveras från 17:30 och Vi rekomenderar att man är på plats senast 18:30 så att man hinner äta och få kaffe innan showen börjar 19:30.

OBS. Begränsad antal biljetter, endast 50 stycken.

Tobias Erehed beskrevs en gång som ”Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hype bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda. Efter flytten från Lappland har Tobias iallafall hunnit med mycket. Han har åkt runt som en vettvilling till standupklubbar i hela landet, gått till final i Grand Comedy Slam, deltagit i SVT:s nyinspelning av Släng dig i brunnen och även hunnit med några månaders skämtskrivning åt humorprogrammet Robins.
I föreställningen Jomenvisst tar han tillvara på alla dessa erfarenheter och bjuder på mängder av nyskrivna skämt. Det blir absurda minnesglimtar från uppväxten i Tärnaby, dråplig situationskomik, exempel på saker man inte bör göra i sociala sammanhang samt en och annan rutin om de kulturkrockar som uppstod när han flyttade söderut. Allt detta kryddas med en ordentlig dos självironi och finess och nu kanske du undrar om det kan va värt ett besök? Svaret är givetvis JOMENVISST!


Håll koll på www.hardings.se och www.teckomatorpshumorfabrik.se och våra Facebook sidor för mer information.
Ni kan även ringa Michael på Hardings på 0739 - 499860
Hjärtligt välkomna till tredje säsongen av Standup på Gården önskar Vi på Hardings och Teckomatorpshumorfabrik.